Despre noi

Brainstorming Consulting este o firmă de instruire şi consultanţă înfiinţată în 2008. În prezent derulăm în parteneriat cu Godmother, proiectul ”Trei generaţii pentru mâine” adresat doamnelor din Bucureşti care îşi caută un loc de muncă şi doresc să se califice în meseriile de educator specializat, baby sitter sau menajeră. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Anterior am finalizat un proiect strategic pe care l-am implementat în parteneriat cu Asociaţia Comunelor din România şi RPIC ViP Republica Cehă. Brainstorming Consulting a fost responsabil de implementarea activităţilor în 35 de comune din şapte judeţe. În cadrul proiectului au fost înfiinţate 35 de puncte de informare şi au fost instruiţi 105 angajaţi din primării pentru a oferi servicii şi informaţii membrilor comunităţii în scopul sprijinirii lor în găsirea unui loc de muncă. În cadrul proiectului, Brainstorming Consulting a susţinut 77 de cursuri de dezvoltare a competenţelor comune pentru mai mult de 1400 de persoane. O parte din aceste persoane au urmat cursuri de calificare. În urmă intervenţiilor integrate ale proiectului, mai mult de 5% din beneficiari şi-au găsit un loc de muncă.

Brainstorming Consulting a realizat un studiu  în rândul a 347 angajatori cu 55.788 angajaţi cu scopul de a indentifica cele mai importante competenţe comune care determina performanţa în muncă a angajaţilor. Din analiza răspunsurilor angajatorilor am concluzionat că aceștia apreciază la angajații lor competenţele de rezolvare a problemelor, eficiența, comunicarea şi orientarea spre client.