Ana Vasilache

Manager de proiect

In 2008 am infiintat impreuna cu partenera mea, Cristina Coca, firma Brainstorming Consulting specializata in consultanta si instruire. Pana in prezent am finalizat un proiect strategic care s-a desfasurat in sapte judete, finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. In present derulam un proiect in Bucuresti: ”Trei generatii pentru maine” finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. De asemenea, am dezvoltat si autorizat cinci programe de instruire, am instruit mai mult de 1500 de persoane in competente comune si am realizat un studiu in randul a 347 angajatori cu privire la competentele comune pe care acestia le considera esentiale pentru eficienta angajatilor lor.

Am 18 ani experienta de manager de proiecte de sanatatea reproducerii sau de dezvoltare a resurselor umane, finantate de Agentia Statelor Unite pentru Populatie, Fondul ONU pentru Populatie, Fondul Global, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, experienta castigata in cadrul Societatii de Educatie Contraceptiva si Sexuala si a firmei in care sunt managing partner, Brainstorming Consulting.

Am coordonat activitatea de concepere si dezvoltare a platformei web InterCON folosita de Ministerul Sanatatii in monitorizarea distributiei contraceptivelor gratuite, a prognozarii consumurilor anuale de contraceptive si pentru evaluarea impactului programului de planificare familiala la nivel judetean si national, si instruirea operatorilor din toate Directiile de Sanatate Publica in utilizarea acestei aplicatii.

Sunt membru fondator si presedinte al Asociatiei Tottoro, un loc unde ne straduim sa bucuram pe copiii care au nevoie sa li se aminteasca ca sunt copii si ca principala lor datorie este sa fie fericiti. Sloganul asociatiei este ”Implineste dorintele copiilor”.

Sunt abolventa a Facultatii de Sociologie, Universitatea Bucuresti si a unui master in Relatii Internationale. Sunt formator autorizat din anul 2007 si am absolvit cursuri de metodologia formarii organizate de Research and Training Institute, Boston, Massachusetts, Banking on Health, USA si RPIC VIP Republica Ceha.

Sunt pasionata de patiserie si am fost foarte norocoasa sa o gasesc pe Metuka cu care am colaborat mai mult de trei ani, timp in care am reusit sa facem una sau doua prajituri memorabile. Sunt o cititoare avida, o cinefila devoratoare si imi place sa transform orice munca intr-o joaca sau cel putin, intr-o activitate interesanta.