Cristina Coca

Expert activitati instruire

Sunt managing partner al firmei Brainstorming Consulting. Am absolvit  Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir. Am peste 14 ani experienta in management de proiect. Sunt formator autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari din anul 2007 si am experienta in coordonarea si sustinerea cursurilor de instruire, in special celor destinate tinerilor si femeilor.

In perioada 2000-2009 am coordonat proiecte strategice in domeniul educatiei pentru sanatate pentru tineri si femei, implementate concomitent in mai multe judete, finantate de catre USAID, Fondul ONU pentru Populatie, Fondul Global de Lupta impotriva HIV/SIDA, Tuberculozei si Malariei.

Incepand din 2010 am lucrat in cadrul firmei Brainstorming Consulting ca si expert activitati instruire in cadrul unor proiecte strategice sau de grant finantate de UE prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane.

Sunt membru fondator al Asociatiei Tottoro, o organizatie dedicata binelui copiilor si tinerilor. Daca ar fi sa ma definesc intr-un singur cuvant , acesta ar fi: finalizator.

Hobby-uri: cand am putin timp liber, imi face mare placere sa crosetez, tricotez,– este o terapie anti-stress nemaipomenita!