Florin Micu

Formator

Sunt consultant IT în multinaţionale de retail de peste 10 ani, perioadă în care am asigurat infrastructura IT a peste 50 de magazine de retail, coordonând toate procesele specifice şi testând funcţionalitatea acesteia din punct de vedere IT și  oferind suport utilizatorilor din companie pentru îmbunătăţirea activităţilor ce presupun folosirea echipamentelor IT şi a aplicaţiilor. În prezent sunt consultant pe proiecte IT în cadrul Lidl Discount.

Sunt absolvent al Facultăţii de Economie Agroalimentară, ASE Bucureşti, iar cursurile de specializare pe care le-am absolvit ulterior sunt în domeniul bazelor de date și al sistemelor integrate pentru companii mari (SAP, Oracle etc).

O definiție succintă a mea: sunt omul proiectelor. Desigur că acestea se extind şi în afara sferei profesionale, cel mai mare proiect al meu fiind ”liber pe munte”. Mai exact, încerc să îmi asigur toate gradele de libertate pe munte: merg pe munte, alerg pe munte, biciclesc, motoresc, schiez şi snowbordesc, încercând să fiu pe munte în toate anotimpurile.

Alte zone de interes: muzica rock şi lectura.