Gabriela Sfetcu

Formator

Am absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice și Facultatea de Management, ambele din cadrul S.N.S.P.A., iar apoi Masteratul în Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din București.

Studiile mele mi-au oferit o bază solidă de cunoștințe în domenii diverse, cum ar fi management, teoria organizațiilor, diagnoză organizațională, managementul resurselor umane, managementul proiectelor, analiză economico-financiară.

De-a lungul timpului am participat la diverse cursuri pe teme de dezvoltare personală (public speaking, managementul timpului, leadership, inteligență emoțională) și profesională (managementul evenimentelor, managementul proiectelor). Sunt interesată de management și de dezvoltarea afacerilor.

În 2010 am obținut certificatul de formator de la Autoritatea Națională pentru Calificări. În 2011 am participat la un curs de formare de formatori susținut de RPIC-VIP (Cehia).  Am ținut cursuri pe următoarele teme: comunicare, rezolvarea problemelor.

În perioada 2010-2012 am lucrat ca asistent de proiect și ca formator, în cadrul proiectului COMPETENT, implementat de Brainstorming Consulting, finanțat prin POSDRU.

În 2011 am fost voluntar în cadrul unui ONG unde am participat la crearea și implementarea unui proiect social.

În prezent sunt brand manager la magazinul online www.articoleortopedice.ro.

Vorbesc trei limbi străine: engleză, franceză și germană.

Sunt o persoană consecventă și organizată. Pun entuziasm și pasiune în tot ceea ce fac, iar în timpul liber îmi place să călătoresc.