Laura Militaru

Formator 

Am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, specializarea Psihopedagogie Speciala si Masterul de Terapie Logopedica, la Universitatea din Bucuresti. Am urmat aceasta facultate deoarece intotdeauna m-a preocupat sa-i ajut pe cei care nu se pot ajuta singuri.

Sunt membru fondator si directorul executiv al Asociatiei Tottoro unde toti lucram pentru o comunitate in care copiii si tinerii care fac parte din grupurile vulnerabile beneficiaza de ajutorul necesar pentru a-si construi o viata implinita.

In viata am reusit sa fac in asa fel incat sa nu ma indepartez de domeniul educational, fie in calitate de educator psihopedagog la o gradinita particulara, fie ca expert scoala-comunitate, cand am elaborat un Plan de interventie pentru reducerea abandonului scolar, fie ca formator, fie ca dezvoltator de ateliere de dezvoltare personala, sesiuni de terapie. Sunt formator autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si am experienta in sustinerea de cursuri si ateliere pentru copii, tineri si adulti.

Am multa experienta in ingrijirea si educarea copiilor cu sau fara diagnostic, dezavantajati socio-economic, astfel le cunosc foarte bine nevoile. Prin intermediul acestei curricule am reusit sa le sistematizez pentru cei care se vor ocupa de copii.

Sunt omul solutiilor, imi place sa rezolv problemele, deopotriva ale mele si ale altora. Aceasta imi ocupa mult timp.

In timpul liber ma perfectionez in domeniul profesional, imi petrec timpul cu fetita mea si cu prietenii. Iubesc animalele si-mi doresc o ferma.