Începe un nou curs de bone

Mai avem patru locuri la cursul gratuit de calificare pentru bone, care începe la finele lunii iulie. Este necesar acest curs pentru doamnele care doresc să lucreze cu copiii ? Noi credem că da pentru că încrederea pe care o transmite o candidată la postul de bonă nu poate veni decât în urma experienței acumulate sau a unei bune pregătiri, atât psihologice cât și practice. Brainstorming Consulting, oferă astfel de cursuri gratuite celor care vor să învețe cum să inspire încredere și profesionalism.
Proiectul ”Trei generații pentru mâine” sprijină femeile între 18 și 64 de ani din Bucureşti și județul Ilfov care sunt în căutarea unui loc de muncă, oferindu-le cursuri gratuite pentru profesia de bonă. Acestea sunt certificate la nivel național și durează trei luni. În urma cursului, după examen, toate absolventele primesc un certificat de calificare. Participând la acest curs vei beneficia și de o subvenție în valoare de 350 lei. În plus, mămicile care participă la cursurile gratuite oferite de Brainstorming Consulting și au copii între 5-10 ani îi pot înscrie tot gratuit la Centrul de educație și îngrijiri Igloo. Mămicile, pot avea astfel răgazul să participe la cursurile susținute de formatori într-un cadru interactiv și stimulativ, iar apoi să își caute un loc de muncă care li se potrivește.

Majoritatea femeilor care au absolvit aceste cursuri și-au găsit un job și se declară extrem de încântate atât de cunoștințele dobândite cât și de mediul profesionist și primitor în care au fost instruite.
Pentru înscriere și mai multe informații sunați-ne la tel: 0766 297 313, 0723 321 150, 0720 930 808 sau accesați . Locația sediului nostru o găsiți accesând: http://b-storm.ro/contact

Vă așteptăm cu drag!
Mai jos sunt prezentate imagini de la unul dintre cursurile de bone care se află deja în desfășurare și de la centrul de educație și îngrijiri copii – IGLOO.