În 2 iulie 2022 începem un curs nou pentru educatori specializați în București

Îţi face plăcere şi simţi o împlinire să lucrezi cu copiii? Înscrie-te la cel mai bun curs de formare profesională a educatorilor specializaţi, cel organizat de Brainstorming Consulting! Grăbește-te și înscrie-te! Număr limitat de locuri. Fă-ți cadou acest curs, înscrie-te și plătește-l integral până pe 25 iunie 2022 și te va costa doar 1000 lei. Pentru amănunte sună la 0723 321 150.

Cursul este susţinut de experţi psihologi, psihopedagogi, asistenţi sociali, psihoterapeuţi, profesori. Pe lângă pregătirea teoretică, beneficiezi de un stagiu de practică la una dintre grădiniţele, cluburile pentru copii private din Bucureşti, astfel încât să fii pregătit/a faci faţă provocărilor acestei meserii.

Pregătirea teoretică se va realiza pe baza Standardului ocupaţional al acestei meserii (codul COR 531203). În cadrul stagiului de practică vei asista educatoarele în desfăşurarea activităţilor zilnice de joacă, supraveghere şi îngrijire a copiilor şi vei pregăti materiale pentru derularea activităţilor.

DETALII DESPRE CURS

Lectori:

Florentina Pilica (şef serviciu Asistenţi Maternali la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1 Bucureşti)
Iulia Rora, Mihaela Elena Popescu (psihologi) , Ana Rădulescu, Alexandrina Damian (profesori), Frîngu Alexandra Alma (psiholog), Magda Tulimianu (educator, instructor preparator).

Perioada: iulie 2022 – noiembrie 2022

Durata: 20-22 săptămâni (teoria: seara şi/sau în weekend).

Studii minime: absolvent de liceu cu bacalaureat.

Cost: 1500 lei (plătibili în 3 rate) sau 1200 lei dacă plătiți integral.1000 lei – pentru înscrieri și plată integrală până pe 25 iunie 2022.   

Loc de desfăşurare: Pentru cursurile din București:Brainstorming Consulting, str Făinări nr 45A, sector 2 (http://b-storm.ro/contact).

Acreditare: Cursul este acreditat de Autoritatea Naţională a Calificărilor. În urmă absolvirii examenului final, participanţii vor primi certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerul Educaţiei şi în Uniunea Europeană. Cursul are codul COR 531203 (Codul ocupaţiilor din România). Aici găsiţi Standardul ocupaţional al acestei meserii.

Condiţii de înscriere: Absolventă de liceu cu bacalaureat.

Documente necesare la înscriere: carte identitate, certificat naştere, certificat căsătorie, ultima diplomă de studii. Pentru mai multe amănunte, sunaţi la 0723 321 150.

Testimoniale ale absolventelor cursului de educator specializat.

“Când am ales să urmez cursul de formare profesională că educator specializat, organizat de Brainstorming Consulting, am fost motivată nu doar de faptul că este un curs autorizat, iar la sfârşit îţi oferă posibilitatea să lucrezi atât în instituţiile publice cât şi private, ci mai ales pentru că iubesc copiii şi sunt pasionată de lucrul cu ei.
Îmi place să-i ascult, să le ofer atenţie, să-i îndrum, să mă joc cu ei, să-i văd cum cresc şi se dezvoltă şi să mă implic real pentru că nevoile lor să fie împlinite.
Participarea la cursul de educator specializat m-a ajutat să mă dezvolt pe plan profesional şi să continui să lucrez în domeniul care mă împlineşte. Pe lângă pregătirea teoretică, am avut parte de stagiu de practică, în cadrul căruia am avut posibilitatea de a desfăşura activităţi educative cu copiii, lucrând în echipa, alături de colegele de grupa. Un plus pentru mine a însemnat pregătirea de a lucra nu doar cu copii tipici, ci şi cu copii cu nevoi speciale.
Recomand cu mult drag acest curs, susţinut de echipa Brainstorming Consulting, în urmă căruia nu ai decât de câştigat”. Magda

“Cu doi ani în urmă nici eu măcar nu aş fi îndrăznit să visez că voi reuşi să-mi găsesc un job, să redevin independenţa financiar, să ies din plafonarea inerentă statutului de “femeie casnică”. De aproximativ 17 ani renunţasem de bună voie la serviciu pentru a mă ocupă de creşterea şi educaţia fiicei mele. Niciodată nu am regretat acest pas, faţă întrecându-mi cu mult aşteptările şi sunt convinsă că rezultatele ei nu ar fi fost atât de bune dacă nu m-aş fi ocupat de ea temeinic şi consecvent.
Totuşi trebuie să recunosc că în decursul acestor ani am avut momente în care am simţit că nu-mi ajut familia din punct de vedere financiar. Aceste sentimente au devenit foarte apăsătoare odată cu plecarea fiicei mele din ţară. M-am simţit dintr-o dată inutilă, chiar vinovată faţă de soţul meu care, tot în acelaşi an avusese nişte probleme de sănătate destul de grave şi care, timp de atâţia ani susţinuse financiar familia. Cuprinsă de o deznădejde totală, fiindcă toate încercările mele de a-mi găsi o slujba eşuaseră, m-am gândit să plec din ţară, să încerc să îmi găsesc acolo ceva de lucru. La momentul respectiv aveam 47 de ani. Destul de greu la această vârstă să reuşeşti, atât în ţară, cât şi peste hotare.
Norocul şi şansă mea a fost să găsesc pe pagină de socializare un anunţ legat de un curs de educator specializat, organizat de Brainstorming Consulting. Am zis să încerc, chiar dacă în momentul acela, dezamăgită cum eram, nu credeam că absolvirea acelui curs îmi va rezolva situaţia. Dar era un pas, nu mai puteam stă în casă şi aştepta. Şi bine am făcut, a fost, fără să exagerez, una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat în viaţă.
Aici, am întâlnit o echipa excepţională de formatori care, pe lângă faptul că m-au ajutat să mă formez că educator specializat, m-au ajutat enorm să-mi recapăt încrederea în mine, să mă redescopăr, să-mi scoată în evidenţă calităţi pe care eu nu le conştientizăm. Şi nu doar echipa de formatori m-a ajutat. O contribuţie majoră au avut-o colegele mele de la curs. Ascultăndu-le poveştile de viaţă, împărtăşindu-ne experienţele, fiecare în felul ei, am reuşit să ies din starea în care magaseam atunci şi să fiu mai încrezătoare.
Perioada în care am urmat cursul, pot spune că a fost una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii mele. M-am simţit iubita, respectată şi apreciată. După absolvirea cursului am ajuns în scurt timp să mă angajez că educator specializat. Dar cel mai important lucru, după părerea mea, am reuşit să îmi scot din cap ideea că la 47-48 ani o persoană nu-şi mai poate găsi un job. Am reuşit să fiu mai încrezătoare în propriile forţe, să încerc, să am curajul de a aplică pentru o slujba, de a susţine un interviu.
Mulţumesc din suflet formatorilor şi colegelor mele de curs. Dacă doriţi să faceţi o schimbare în viaţă dumneavoastră doamnelor, nu ezitaţi, luaţi legătură cu oamenii deosebiţi de la Brainstorming Consulting!” Cezarina

“Într-un moment de cumpăna din viaţă mea visam să lucrez că educatoare. Neavând studii de specialitate nu puteam speră la un post în grădiniţă. Căutând o cale de a-mi îndeplini visul, am dat peste un anunţ al Brainstorming Consulting care caută doritori pentru un curs de educatori specializaţi. Am sunat imediat, a două zi m-am înscris, peste două zile începeam cursurile. Că să vezi!Cineva acolo sus mă iubea!
Am cunoscut la aceste cursuri femei deosebite (atât colegele de curs cât şi personalul centrului)-femei frumoase sufleteşte, talentate, inteligente şi empatice.
Pentru mine a fost că o terapie de grup, povestea fiecăreia făcându-mă să înţeleg, în sfârşit, că problemele mele sunt probleme cu care se confruntă şi alte femei şi că sunt rezolvabile. Am dobândit noi cunoştinţe (de pedagogie, psihologie şi asistenţă social), dar cel mai important am căpătat încredere în mine. Imediat după absolvire mi-am depus dosarul la un concurs de angajare, iar în prezent lucrez că educatoare la o creşă din Bucureşti. Mulţumesc Brainstorming Consulting!” Sorina

„Atunci când m-am înscris la cursul de educator specializat eram într-un moment dificil în viaţă mea, profesia de inginer nu îmi oferea decât satisfacţii financiare şi simţeam că locul meu nu era acolo. Munceam ca un robot şi îmi doream o evadare din lumea lipsită de farmec în care trăiam. Îmi doream foarte mult să lucrez cu copiii, îmi lipsea spontaneitatea, imaginaţia şi căldură lor, vroiam să fiu printre ei, să ne jucăm şi să ne ajutăm să ne descoperim împreună. Neavând studii de specialitate, îmi era foarte greu să găsesc post în domeniu. Căutând o cale de a urmă o pregătire în această direcţie, am descoperit cursul de formare profesională că educator specializat organizat de Brainstorming Consulting. Foarte încântată fiind, am sunat imediat ce am descoperit anunţul. În ora următoare m-am înscris şi la scurt timp am început cursul. Am cunoscut la acest curs persoane deosebite, formatoarele, colegele dar şi întreg personalul Brainstorming Consulting. Am avut ocazia de a face şi practică în centrul Igloo, un loc parcă desprins dintr-o poveste, cu foarte multe cărţi şi jocuri minunate, dar şi un spaţiu de relaxare şi desprindere din stresul şi agitaţia de afară. Un loc unic, în care nu profitul, ci copilul este pe primul loc, în care acestuia îi sunt puse la îndemână toate resursele necesare pentru a da frâu liber imaginaţiei, precum şi mijloacele cele mai moderne de învăţare. La finalul cursului, pe lângă diploma autorizată de care aveam nevoie, am dobândit şi cunoştinţe de pedagogie, de psihologie şi asistenţă socială, iar la scurt timp am reuşit să mă angajez ca educator specializat. Mulţumesc foarte mult, Brainstorming Consulting!” Luciana

“În 2015 am decis să fac o schimbare în plan profesional, am primit un nr de telefon de la cumnata mea şi am zis: de ce nu??!!! Am venit uşor nesigură şi cu multe întrebări,însă cei din echipa Brainstorming Consulting m-au primit cu multă căldură şi răbdare. Cursul acesta a fost atât de benefic pentru mine!!! Deşi am 52 de ani m a ajutat mult să mă dezvolt în plan personal, asta şi datorită formatoarelor (de înalt profesionalism) Iulia Rora şi Eugenia Behar. După terminarea cursului am avut oportunitatea de a lucra şi mulţumesc Lui Dumnezeu că am o mulţime de beneficii,atât materiale cât şi de suflet . Mulţumesc , Brainstorming Consulting! Mult succes. “ Ana

“Mi-aş dori că şi alte femei să aibă parte de experienţele minunate pe care le-am trăit aici, în ”casă” voastră. Să afle cât de extraordinar este să te simţi din nou om, printre alţi oameni. Să-şi depăşească temerile şi să privească din nou, cu încredere, viaţă. Să simtă că sunt importante, apreciate şi că muncă pe care o depun, timpul pe care îl petrec la aceste cursuri, nu le aduc decât câştiguri. Va doresc şi îmi doresc să fiţi în continuare la fel de unite, pline de dorinţa de a face bine celor care au nevoie de ajutor. Ajutor oferit celor mici, celor mari.  Succes în continuare!” Alina

“Un loc unde eşti acceptat aşa çum eşti ,în care intri şi echipa te ajută ,ghidează să descoperi o nouă parte din ţine că adult sau copil. Echipa de acolo sunt că o cutie de ciocolată în fiecare zi gusti o bomboană dar gustul este surpriză că şi ele pline de surprize minunate şi pline de poveşti cu sfârşit fericit. Mă bucur enorm că am avut ocazia să fac şi eu parte din povestea voastră. Succes în continuare! Va iubesc!” Sorina

“Un cadru de poveste, amplasat într-o clădire istorică deosebit de frumoasă, încărcat cu magia atelierelor destinate tuturor vârstelor şi renumit pentru cursurile de competenţe şi formare profesională! “ Emilia

“Un loc plin de noutăţi, cu proprietăţi terapeutice de multe ori, unde poţi află lucruri noi, unde poţi comunica efectiv cu formatorii, pentru că-ţi sunt prieteni şi ştiu să te asculte şi să te susţină atunci când ai nevoie. A fost o perioada minunată şi, dacă mai este nevoie, copiii mei încă mai vor la ”curs”! Mulţumim pentru o experienţă frumoasă şi utilă, exact atunci când am avut nevoie!” Sevi

Vă aşteptăm cu drag!

20150310_134927 IMAG0281 IMAG0120IMAG0110 IMAG0106 IMG_1478 DSCN3470 DSCN3466 DSCN3457

Sună-ne pentru detalii despre Centrul de educație și îngrijiri: 0751 088 396

DSCN3144