Închiriere spaţiu 40 lei/oră

Afacerea ta este la început de drum și ai nevoie de un spațiu pentru întâlniri sau ședințe? Vrei să organizezi un curs, o reuniune de dezvoltare personală, o conferință de presă într-un spațiu plăcut, izolat de tumultul orașului? Ești artist și cauți un spațiu pentru propriul vernisaj? Ești profesor și vrei să oferi meditații într-un spațiu dotat cu ultima tehnologie?

Brainstorming Consulting îți pune la dispoziție spațiul ideal, într-o superbă vilă în stil neoromânesc de la începutul secolului XX, situată pe strada Făinari.

 

 

Tarife pentru inchirierea unei sali

40 lei/ora

80 lei/2 ore

150lei/zi

Sala I, cu o suprafață de 32 mp și cu deschidere spre hol, este  alegerea ideală pentru training-uri, workshop-uri interactive, evenimente private (petreceri, expoziții, conferințe de presă, promovare produse/servicii).

Capacitate U-shape: 16 persoane.

Capacitate cinema: 30 persoane.

Dotări: videoproiector, tablă interactivă, flipchart, internet wireless, laptop, aer condiționat, mese, scaune,  sală coffee break, curte cu spațiu de relaxare, acces  la bucătărie utilată.

sala2

Sala II cu o suprafață de 29 mp este potrivită pentru reuniuni de dezvoltare personală, ateliere și sesiuni de meditații pentru copii. Este de asemenea, potrivită pentru intâlniri de afaceri sau ședințe.

Capacitate U-shape: 12 persoane.

Capacitate cinema: 25

Dotări: videoproiector, flipchart, internet wireless, laptop, aer condiționat, mese, scaune,  sală coffee break, curte cu spațiu de relaxare, acces  la bucătărie utilată.

sala-1-bis

Facilități neincluse in pachet:  imprimantă, servicii catering.

Expoziție permanentă de pictură Mihaela Șchiopu și Alexandra Gherasim.

Accesul este facil din toate zonele Bucureștiului, spațiul fiind situat pe o stradă liniștită, aflată în planul doi față de intersecția Ștefan cel Mare cu Lizeanu, în imediata vecinătate a stațiilor de tramvai 1, 16, 21, 46 și autobuze 330, 335 (Lizeanu), troleibuz 66 (Făinari) within a walking distance de stația de metrou Obor.

Pentru rezervări și programarea unei vizionări, sunați la 0723 321 150 sau trimiteți mesaj la cristina@b-storm.ro.

Adresa: str. Făinari n 45A, sector 2, București, 021222

http://b-storm.ro/contact