Moș Nicolae aduce în dar mămicilor din București servicii after-school gratuite

Acum 7 ani am fost binecuvântată cu o minune, am adus pe lume o fetiță veselă și frumoasă, Ioana. Vă puteți imagina cât de fericită am putut să fiu, dar această fericire a însemnat și sacrificii: a trebuit să-mi părăsesc job-ul meu de administrator logistic la Kaufland pentru a putea avea grijă de ea. Firește, mi-a părut rău, era un loc de muncă stabil, cu program fix și colegi drăguți, dar nu am avut încotro.

Mama mea locuiește la țară și are grijă de Ioana în vacanțe, dar nu poate să-și lase gospodăria pentru a fi bunică cu normă întreagă aici în București. În perioada anului școlar ar fi trebuit să o înscriu la un after-school sau să angajez pe cineva să stea cu ea în timpul zilei, dar nu îmi pot permite acest lucru. Totul era un cerc vicios din care nu puteam ieși. Și astfel am amânat să mă angajez ani de-a rândul. Dar în acest moment am hotărât că toate acestea se vor schimba. Am decis să îi ofer Ioanei cea mai bună educație, iar fiindcă educația este costisitoare, găsirea unui loc de muncă a devenit o prioritate.

img800x600

De când am stat cu Ioana acasă, am descoperit că îmi plac copii la nebunie. Și iată-mă cum am hotărât să las în urmă vechea mea profesie și să mă angajez ca bonă sau baby sitter. Spre surprinderea mea, după ce am contactat o agenție de recrutare bone, am aflat că majoritatea părinților au mai mare încredere în baby sitter-ele care sunt instruite în acest domeniu și care au și diplomă pentru a dovedi acest lucru.

În căutarea mea de astfel de programe am aflat de cursurile gratuite de baby sitter oferite de către proiectul „Trei generații pentru mâine”. Dar, mai mult decât atât, am aflat încă un lucru foarte important pentru mine legat de îngrijirea Ioanei pe durata cursurilor: îmi pot înscrie fetița gratuit la after-school-ul din aceeași clădire în care acestea se țin. ” Dorina Iftene – 39 de ani, București

Dragi mămici, cum vi s-ar părea ca în timp ce fetiţă sau băieţelul vostru e în mâinile bune şi grijulii ale prietenilor de la Brainstorming Consulting, într-un loc unde se va afla în centrul atenţiei noastre, în care este încurajat să îşi dezvolte personalitatea în ritmul sau, voi să participaţi la cursuri gratuite de baby sitter în aceeaşi clădire, cu un etaj mai sus? Pare ceva de poveste? Ca să va convingeţi că nu e, intraţi pe site-ul nostru www.b-storm.ro sau sunaţi-ne la 0723 321 150 / 0766 297 313.

Locurile sunt limitate, after-school-ul se deschide în ianuarie şi din acest motiv vă încurajăm să vă faceţi cadou de Moș Nicolae unul dintre cursurile noastre de baby sitter şi un loc gratuit în after-school pentru fetiţa sau băiatul vostru. La sfârșitul cursului veți primi și o subvenție. Pentru aceasta tot ce aveți de făcut este să ne sunaţi la 0723 321 150 / 0766 297 313 sau să vă înscrieți pe site la http://b-storm.ro/cursuri-calendar/formular-inscriere.

Acest proiect s-a născut din dragostea pentru copii, din pasiunea pentru educaţia concepută ca o aventură a cunoaşterii de sine, din încrederea în inteligenţă omului care, pentru a-şi atinge potenţialul, o ia de la capăt ori de câte ori simte că aşa trebuie.” – a declarat managerul proiectului, Ana Vasilache.

Proiectul ”Trei generaţii pentru mâine” este derulat în perioada mai 2014-31 octombrie 2015 de Brainstorming Consulting în parteneriat cu Godmother şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.