Trei generații pentru mâine

Proiectul „Trei generaţii pentru mâine” îşi propune să sprijine femeile din Bucureşti care sunt în căutarea unui loc de muncă, oferindu-le cursuri gratuite de baby sitter, educator specializat, menajeră, competențe antreprenoriale, competențe sociale și civice și competențe informatice.

Mamelor cu copii între 5-9 ani care participă la cursurile noastre le oferim posibilitatea de beneficia de servicii after-school gratuite pentru micuții lor.

Cui se adresează proiectul

Ne adresăm tinerelor absolvente de liceu sau de facultate, studentelor, mamelor cu copii între 5-9 ani şi femeilor peste 45 de ani, care au reşedinţa în Bucureşti, sunt în căutarea unui loc de muncă, doresc să înveţe meseria de babysitter, menajeră sau educator specializat sau sunt interesate să participe la cursurile de competențe comune sau să iniţieze o afacere. Vă invităm să verificați dacă puteți beneficia de oferta noastră completând formularul de înscriere.

Ce oferim?

Cursuri

Cele 280 de participante la activităţile proiectului pot frecventa unul din cele trei cursuri de competenţe comune: antreprenoriat, competenţe sociale şi civice (orientarea spre client) şi competenţe informatice.

O parte din participante pot frecventa cursurile de babysitter, menajeră şi educator specializat. Persoanele care vor dori să participe la cursurile de babysitter şi educator specializat vor fi selectate în urmă unei testări psihologice.
Toate cursurile sunt autorizate de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi recunoscute de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. Este important să rețineți că profesia de bonă a fost reglementată prin lege și începând din 2015, numai persoanele care au diplomă recunoscută pot profesa în acest domeniu.

Totodată, vom sprijini absolventele cursurilor noastre să înceapă o afacere sau să îşi găsească un loc de muncă, prin intermediul firmelor de recrutare.

After-school

Pentru a veni în sprijinul mamelor care au copii între 5-9 ani, sunt în căutarea unui loc de muncă și doresc să participe la cursurile organizate de noi, vom deschide un centru after-school.

40 de copii ai mamelor care vor participa la cursurile organizate în cadrul proiectului vor avea acces gratuit în perioada ianuarie-octombrie 2015 la serviciile oferite de centru.

Centrul va asigura educaţia şi îngrijirea copiilor. Activităţile didactice din centru vor fi susţinute de echipe formate dintr-un învăţător şi un educator specializat. Copii vor fi sprijiniți în învăţare și vor participa la jocuri educative şi ateliere arts & crafts.

Cum mă înscriu şi în ce constă selecţia?

Vă puteți înscrie completând formularul de înscriere de pe site sau dacă doriți să stabilim o întâlnire, ne puteţi suna la numerele de telefon pe care le găsiți aici.

În vederea selectării cursului de competențe comune care vi se potrivește, veţi completa un test de evaluare. În cazul în care ați optat pentru cursurile de baby sitter şi educator specializat, veți participa la o testare psihologică.

Unde vor avea loc activităţile?

La sediul nostru din str. Făinări nr 45A.

„Trei generații pentru mâine” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, DMI 6.3 „promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii” implementat de Brainstorming Consulting în parteneriat cu Godmother.