În luna mai va începe un curs de calificare pentru florari-decoratori

Eşti creativă şi iubeşti florile? Ţi-ar plăcea lucrezi într-o florărie, la o agenţie de organizare de evenimente sau de ce nu, îţi faci propria ta mică afacere cu flori? Îţi doreşti toate acestea, dar consideri nu eşti pregătită profesional suficient pentru această meserie?

Înscrie-te la cursul gratuit de calificare pentru meseria de florar-decorator! Absolvind cursul vei putea profesa meseria de florar-decorator, obţinând o diplomă acreditată de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, recunoscută atât în ţară cât şi în străinătate.

 Toate participantele care finalizează cursul beneficiază de o subvenție de 350 de lei și de un curs de competențe comune.

În plus, mamele cu copii între 5-10 ani pot să își aducă copiii la Centrului de educație și îngrijiri Igloo deschis în cadrul proiectului. Serviciile oferite de centru sunt gratuite.

Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți sunând la 0766 297 313 sau 0723 321 150 . Pentru mai multe detalii intrați pe https://www.facebook.com/BrainstormingConsulting  și http://b-storm.ro/.

Mai avem doar 10 locuri disponibile!

Pentru a putea participa la acest curs trebuie să ai domiciliul în București sau județul Ilfov, să NU ai loc de muncă și să ai vârsta cuprinsă între 18-64 ani.