Igloo Yard Sale

Sâmbătă, 23 mai, între 11.00 și 18.00 te așteptăm la Igloo Yard Sale, un târg dedicat mămicilor, mămicilor în devenire și copiilor. Aici vei putea scotoci printre haine și jucării care își caută un nou destin și o nouă strălucire, și obiecte artizanale realizate de doamne talentate și pasionate. Târgul găzduiește și o serie de ateliere gratuite pentru copii și părinți.

Dacă ești pasionată de gătit, chef Tobias Fetz te invită la un atelier de gătit de cinci stele și un atelier de vegetable carving (http://en.wikipedia.org/wiki/Vegetable_carving). Donațiile obținute ca urmare a participării la aceste ateliere vor fi folosite pentru a cumpăra materiale pentru atelierele de art-terapie organizate de pictorița Mihaela Schiopu pentru copiii și părinții de la Institutul Oncologic Fundeni.

Dedică-ți câteva ore din weekend ca să te simți bine, să te întâlnești cu oameni faini și să înveți lucruri interesante.

Dacă vrei să fii expozantă sau să te înscrii la atelierele de gătit cu chef Tobias Fetz, te rugăm să o contactezi pe Ana Vasilache la ana.vasilache@b-storm.ro. Celelalte ateliere sunt gratuite.

Evenimentul este organizat de Brainstorming Consulting și Asociația Tottoro la Centrul de educație și îngrijiri Igloo din str. Făinari nr. 45.

Igloo Yard Sale este un eveniment lunar dedicat măiestriei și excelenței, artizanatului și reciclării, creării unei stări de bună dispoziție și comuniune, marca Brainstorming Consulting.

Intrarea este gratuită.

Va așteptăm cu drag!