Mihaela Sfetcu

Responsabil financiar

Am o experiență de peste 18 ani în calitate de responsabil sau expert financiar în cadrul unor organizații neguvernamentale sau instituții guvernamentale. Începând cu anul 2009 am lucrat în cadrul unor proiecte strategice sau de grant finanţate de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Continue reading

Cursuri de competențe informatice

Durata: 30 ore

Cost: 250 lei

Acreditare: Cursul este acreditat de către Autoritatea Națională pentru Calificări. În urma absolvirii examenului final, participanții vor primi certificate de absolvire recunoscute de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Educației și în Uniunea Europeană.

Tot mai multe din activitățile noastre zilnice se realizează online, de la depunerea candidaturii pentru un loc de muncă, la plata impozitelor sau cumpărarea biletelor, internetul a devenit o parte importantă a vieții cotidiene. Totusi, românii s-au aflat pe ultimul loc în Uniunea Europeană la numărul de persoane care au folosit un calculator. De multe ori, greutatea în găsirea unui loc de muncă se datorează tocmai lipsei competențelor asociate utilizării calculatorului și a mediei digitale. Eliminarea decalajului digital vă poate crea oportunități de participare pe picior de egalitate pe piața locurilor de muncă!

Ce abilități îmi voi dezvolta în urma participării la acest curs?

Utilizarea funcțiilor de bază ale unui sistem de operare (Windows)

 • Utilizarea  aplicațiilor de procesare texte (Microsoft Office Word)
 • Utilizarea foilor de calcul tabelar (Microsoft Office Excel) pentru calcul și analiză
 • Utilizarea  mijloacelor de prezentare electronică (Microsoft Office Powerpoint)
 • Utilizarea mijlocelor moderne de comunicare și socializare (internet, email, facebook), folosirea motoarelor de căutare
 • Utilizarea perifericelor unui calculator: scaner, imprimantă, cameră de luat vederi, videoproiector, interfețe audio
 • Dezvoltarea și utilizarea unei baze de date simplă

Cursuri de competențe sociale și civice (orientarea către client)

Durata: 30 ore

Cost: 250 lei

Acreditare: Cursul este acreditat de către Autoritatea Națională pentru Calificări. În urma absolvirii examenului final, participanții vor primi certificate de absolvire recunoscute de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Educației și în Uniunea Europeană.

În acest moment, pe piața muncii este foarte important contactul dintre client și persoana care asigură bunurile sau serviciile. De aceea, angajatorii consideră esențială abordarea centrată pe client a anagajaților săi. Scopul cursului nostru este de a demonstra că o mai mare atenție acordată clientului aduce beneficii tuturor și în special ție. Ce înseamnă să fii orientat către client, către nevoile acestuia? Înseamnă că ai dorința de a veni în întâmpinarea solicitărilor clientului.

Ce abilități îmi voi dezvolta în urma acestui curs?

 • Abilitatea și dorința de a satisface nevoile și interesele clientului
 • Manifestarea empatiei față de nevoile și interesele clientului
 • Abilitatea de a folosi strategii de negociere în relațiile cu clientul
 • Relaționarea cu clientul și după încheierea tranzacției
 • Manifestarea diplomației in relațiile cu diferite tipuri de clienți
 • Abilitatea de ajustare a serviciilor și produselor in funcție de nevoile clientului

Cursuri de competențe antreprenoriale și rezolvarea problemelor

Durata: 30 ore

Cost: 250 lei

Acreditare: Cursul este acreditat de către Autoritatea Națională pentru Calificări. În urma absolvirii examenului final, participanții vor primi certificate de absolvire recunoscute de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Educației și în Uniunea Europeană.

Ce semnifică competențele antreprenoriale?

Competențele antreprenoriale reflectă capacitatea noastră de a ne pune ideile în practică pentru a ne dezvolta propriile afaceri. Una din calitățile cele mai importante ale unui antreprenor constă în abilitatea de a rezolva în timp util problemele care apar. În cadrul acestui curs veți avea posibilitatea de a învăța cum să recunoașteți problemele, să le definiți corect, să le analizați din diferite unghiuri, iar apoi să alegeți abordarea cea mai eficientă de soluționare a acestora. Totodată veți afla cum se elaborează un plan de afaceri, inclusiv bugetul de venituri și cheltuieli, precum și care sunt unele din oportunitățile de finanțare disponibile în România.

Ce abilități îmi voi dezvolta în urma parcurgerii acestui curs?

 • Abilitatea de a înțelege esența problemei
 • Abilitatea de a distinge între ceea ce este important și ceea ce nu este important
 • Abilitatea de a vedea și de a înțelege cauzele, consecințele și implicațiile mai largi ale unei probleme
 • Abilitatea de a structura și rezolva o problema în mod sistematic
 • Abilitatea de a genera idei de afaceri și de a le transforma in acțiuni concrete
 • Abilitatea de a face un buget de venituri și cheltuieli
 • Abilitatea de a schița un plan de afaceri.

Cursuri educatori specializați

Îți face plăcere și simți o împlinire să lucrezi cu copiii? Brainstorming Consulting îți oferă oportunitatea de participa si absolvi cel mai bun curs de formare profesională a educatorilor specializați.

Cursul este susţinut de experţi psihologi, psihopedagogi, asistenţi sociali, psihoterapeuţi. Pe lângă pregătirea teoretică, beneficiezi de un stagiu de practică la una dintre grădiniţele private din Bucureşti, astfel încât să fii pregătit/a faci faţă provocărilor acestei meserii.

Pregătirea teoretică se va realiza pe baza Standardului ocupaţional al acestei meserii (codul COR 531203). În cadrul stagiului de practică vei asista educatoarele în desfăşurarea activităţilor zilnice de joacă, supraveghere şi îngrijire a copiilor şi vei pregăti materiale pentru derularea activităţilor.

DETALII DESPRE CURS

Durata: 12 săptămâni

Studii minime: absolvent/a de liceu cu bacalaureat.

Cost: 1500 lei (plătibili în 3 rate)

Discount: 20% la plata integrală în avans a cursului

Loc de desfăşurare: Brainstorming Consulting, str Făinări nr 45A, sector 2, Bucureşti (http://b-storm.ro/contact).

Acreditare: Cursul este acreditat de Autoritatea Naţională a Calificărilor. În urmă absolvirii examenului final, participanţii vor primi certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerul Educaţiei şi în Uniunea Europeană. Cursul are codul COR 531203 (Codul ocupaţiilor din România). Aici găsiţi Standardul ocupaţional al acestei meserii.

Condiţii de înscriere: Absolventă de liceu cu bacalaureat.

Documente necesare la înscriere: carte identitate, certificat naştere, certificat căsătorie, ultima diplomă de

Adresa: Cursurile se desfășoară la sediului nostru din str. Făinari nr 45A: http://b-storm.ro/contact.

Pentru mai multe informații vă rugăm să sunați la: 0723 321 150.

Vă așteptăm cu drag!

 

În luna mai va începe un curs de calificare pentru florari-decoratori

Eşti creativă şi iubeşti florile? Ţi-ar plăcea lucrezi într-o florărie, la o agenţie de organizare de evenimente sau de ce nu, îţi faci propria ta mică afacere cu flori? Îţi doreşti toate acestea, dar consideri nu eşti pregătită profesional suficient pentru această meserie?

Înscrie-te la cursul gratuit de calificare pentru meseria de florar-decorator! Absolvind cursul vei putea profesa meseria de florar-decorator, obţinând o diplomă acreditată de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, recunoscută atât în ţară cât şi în străinătate.

 Toate participantele care finalizează cursul beneficiază de o subvenție de 350 de lei și de un curs de competențe comune.

În plus, mamele cu copii între 5-10 ani pot să își aducă copiii la Centrului de educație și îngrijiri Igloo deschis în cadrul proiectului. Serviciile oferite de centru sunt gratuite.

Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți sunând la 0766 297 313 sau 0723 321 150 . Pentru mai multe detalii intrați pe https://www.facebook.com/BrainstormingConsulting  și http://b-storm.ro/.

Mai avem doar 10 locuri disponibile!

Pentru a putea participa la acest curs trebuie să ai domiciliul în București sau județul Ilfov, să NU ai loc de muncă și să ai vârsta cuprinsă între 18-64 ani.

Alexandra Diaconescu

Asistent activităţi de instruire

După absolvirea în 2010 a Facultăţii de Marketing şi Afaceri Economice Internaţionale m-am alăturat echipei Brainstorming Consulting pe postul de asistent activităţi de instruire și administrator baze date în cadrul unor proiecte strategice sau de grant finanţate de Uniunea Europeană, având ocazia să cunosc oameni minunaţi.

Continue reading

Cursuri de calificare pentru profesia de bonă/babysitter

IMPORTANT! Profesia de bonă a fost reglementată prin lege. Începând din 2015, numai persoanele care au diplomă recunoscută pot profesa în acest domeniu.

DSCN3472 DSCN3471 DSCN3457 DSCN3566 DSCN3567 baysitting

Durata: 12 săptămâni

Cost: 1500 lei

Conditii de inscriere:

 • Absolventă de învățământ general obligatoriu

După absolvirea cursului, puteți lucra ca și baby-sitter/bona în sectorul serviciilor de îngrijire și supraveghere a copilului la domiciliu.

Acreditare: Cursul este acreditat de Autoritatea Naţională a Calificărilor. În urma absolvirii examenului final, participanţii vor primi certificate de absolvire recunoscute de  Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei și în Uniunea Europeană.

Ce abilități imi voi dezvolta în urma acestui curs?

 • Planificarea activităților
 • Comunicarea cu copilului
 • Menținerea integrității si siguranței copilului
 • Respectarea drepturilor copilului
 • Acordarea îngrijilor corporale ale copilului
 • Asigurarea alimentației copilului
 • Crearea contextului de stabilitate emoțională
 • Stimularea dezvoltării autonomiei personale și sociale a copilului
 • Susținerea dezvoltarii integrate a copilului
 • Dezvoltarea relației pozitive cu familia copilului

Pentru înscriere și mai multe amănunte, sunați la 0723 321 150.