Începe un nou curs de bone

Mai avem patru locuri la cursul gratuit de calificare pentru bone, care începe la finele lunii iulie. Este necesar acest curs pentru doamnele care doresc să lucreze cu copiii ? Noi credem că da pentru că încrederea pe care o transmite o candidată la postul de bonă nu poate veni decât în urma experienței acumulate sau a unei bune pregătiri, atât psihologice cât și practice. Brainstorming Consulting, oferă astfel de cursuri gratuite celor care vor să învețe cum să inspire încredere și profesionalism.
Proiectul ”Trei generații pentru mâine” sprijină femeile între 18 și 64 de ani din Bucureşti și județul Ilfov care sunt în căutarea unui loc de muncă, oferindu-le cursuri gratuite pentru profesia de bonă. Acestea sunt certificate la nivel național și durează trei luni. În urma cursului, după examen, toate absolventele primesc un certificat de calificare. Participând la acest curs vei beneficia și de o subvenție în valoare de 350 lei. În plus, mămicile care participă la cursurile gratuite oferite de Brainstorming Consulting și au copii între 5-10 ani îi pot înscrie tot gratuit la Centrul de educație și îngrijiri Igloo. Mămicile, pot avea astfel răgazul să participe la cursurile susținute de formatori într-un cadru interactiv și stimulativ, iar apoi să își caute un loc de muncă care li se potrivește.

Majoritatea femeilor care au absolvit aceste cursuri și-au găsit un job și se declară extrem de încântate atât de cunoștințele dobândite cât și de mediul profesionist și primitor în care au fost instruite.
Pentru înscriere și mai multe informații sunați-ne la tel: 0766 297 313, 0723 321 150, 0720 930 808 sau accesați . Locația sediului nostru o găsiți accesând: http://b-storm.ro/contact

Vă așteptăm cu drag!
Mai jos sunt prezentate imagini de la unul dintre cursurile de bone care se află deja în desfășurare și de la centrul de educație și îngrijiri copii – IGLOO.

Cursuri de manichiură și frizerie

La începutul lunii august începem cursurile gratuite de calificare pentru meseriile de manichiurist-pedichiurist și frizer. Locurile disponibile sunt limitate! Mai facem inscrieri pana in data de 31 iulie. Sunt invitate femeile (18-64 ani) din București sau Ilfov care nu au un loc de muncă și sunt pasionate de aceste meserii. Cursurile durează 360 de ore și sunt autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Dacă ești mămică, ai copilul de 5-10 ani și participi la unul din aceste cursuri, poți beneficia și de after-school gratuit. Dacă ești interesată, sună-ne la 0720 930 808, 0766 297 313 sau 0723 321 150.
Locația noastră o găsiți accesând http://b-storm.ro/contact.
Facem înscrieri în fiecare zi de luni până vineri între orele 12.00-16.00. Pentru înscriere trebuie să veniți la noi la sediu cu următoarele acte (copii): carte identitate, ultima diplomă de studii, certificat naștere, certificat căsătorie (dacă e cazul). Vă rugăm să sunați în prealabil.
Cursul se desfășoară în cadrul proiectului „Trei generații pentru mâine”, cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor umane 2007-2013.
Te așteptăm cu drag!

Începe un nou curs de babysitting!

Mai avem patru locuri la cursul de calificare pentru meseria de babysitter/bonă care începe la mijlocul lunii iulie! Cursul este gratuit, certificat la nivel național. Mămicile care participă la cursurile noastre și au copii între 5-10 ani îi pot înscrie la Centrul de educație și îngrijiri Igloo. Serviciile oferite de Igloo sunt gratuite! Mămicile, pot avea răgazul să participe la cursurile susținute de formatorii noștri (psihologi, artiști, psihopedagogi, psihoterapeuți și asistenți sociali) într-un cadru interactiv și stimulativ, iar apoi să își caute în tihnă un loc de muncă care li se potrivește.

Igloo este o lume fără “trebuie”, unde copiii pot afla cu bucurie lucruri fermecătoare, jucăușe și folositoare. Un loc care îi așteaptă pe cei mici să descopere cu pasiune lumea din jurul lor. O casă plină cu surprize, oameni frumoși și veseli care va fi deschisă și în perioada vacanței de vară.Pentru amănunte şi înscrieri te aşteptăm să ne suni la 0766 297 313, 0720 930 808 sau 0723 321 150.