Închiriere spaţiu 40 lei/oră

Afacerea ta este la început de drum și ai nevoie de un spațiu pentru întâlniri sau ședințe? Vrei să organizezi un curs, o reuniune de dezvoltare personală, o conferință de presă într-un spațiu plăcut, izolat de tumultul orașului? Ești artist și cauți un spațiu pentru propriul vernisaj? Ești profesor și vrei să oferi meditații într-un spațiu dotat cu ultima tehnologie?

Brainstorming Consulting îți pune la dispoziție spațiul ideal, într-o superbă vilă în stil neoromânesc de la începutul secolului XX, situată pe strada Făinari.

 

 

Tarife pentru inchirierea unei sali

40 lei/ora

80 lei/2 ore

150lei/zi

Sala I, cu o suprafață de 32 mp și cu deschidere spre hol, este  alegerea ideală pentru training-uri, workshop-uri interactive, evenimente private (petreceri, expoziții, conferințe de presă, promovare produse/servicii).

Capacitate U-shape: 16 persoane.

Capacitate cinema: 30 persoane.

Dotări: videoproiector, tablă interactivă, flipchart, internet wireless, laptop, aer condiționat, mese, scaune,  sală coffee break, curte cu spațiu de relaxare, acces  la bucătărie utilată.

sala2

Sala II cu o suprafață de 29 mp este potrivită pentru reuniuni de dezvoltare personală, ateliere și sesiuni de meditații pentru copii. Este de asemenea, potrivită pentru intâlniri de afaceri sau ședințe.

Capacitate U-shape: 12 persoane.

Capacitate cinema: 25

Dotări: videoproiector, flipchart, internet wireless, laptop, aer condiționat, mese, scaune,  sală coffee break, curte cu spațiu de relaxare, acces  la bucătărie utilată.

sala-1-bis

Facilități neincluse in pachet:  imprimantă, servicii catering.

Expoziție permanentă de pictură Mihaela Șchiopu și Alexandra Gherasim.

Accesul este facil din toate zonele Bucureștiului, spațiul fiind situat pe o stradă liniștită, aflată în planul doi față de intersecția Ștefan cel Mare cu Lizeanu, în imediata vecinătate a stațiilor de tramvai 1, 16, 21, 46 și autobuze 330, 335 (Lizeanu), troleibuz 66 (Făinari) within a walking distance de stația de metrou Obor.

Pentru rezervări și programarea unei vizionări, sunați la 0723 321 150 sau trimiteți mesaj la cristina@b-storm.ro.

Adresa: str. Făinari n 45A, sector 2, București, 021222

http://b-storm.ro/contact

Cursuri educatori specializați

Îți face plăcere și simți o împlinire să lucrezi cu copiii? Brainstorming Consulting îți oferă oportunitatea de participa si absolvi cel mai bun curs de formare profesională a educatorilor specializați.

Cursul este susţinut de experţi psihologi, psihopedagogi, asistenţi sociali, psihoterapeuţi. Pe lângă pregătirea teoretică, beneficiezi de un stagiu de practică la una dintre grădiniţele private din Bucureşti, astfel încât să fii pregătit/a faci faţă provocărilor acestei meserii.

Pregătirea teoretică se va realiza pe baza Standardului ocupaţional al acestei meserii (codul COR 531203). În cadrul stagiului de practică vei asista educatoarele în desfăşurarea activităţilor zilnice de joacă, supraveghere şi îngrijire a copiilor şi vei pregăti materiale pentru derularea activităţilor.

DETALII DESPRE CURS

Durata: 12 săptămâni

Studii minime: absolvent/a de liceu cu bacalaureat.

Cost: 1500 lei (plătibili în 3 rate)

Discount: 20% la plata integrală în avans a cursului

Loc de desfăşurare: Brainstorming Consulting, str Făinări nr 45A, sector 2, Bucureşti (http://b-storm.ro/contact).

Acreditare: Cursul este acreditat de Autoritatea Naţională a Calificărilor. În urmă absolvirii examenului final, participanţii vor primi certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerul Educaţiei şi în Uniunea Europeană. Cursul are codul COR 531203 (Codul ocupaţiilor din România). Aici găsiţi Standardul ocupaţional al acestei meserii.

Condiţii de înscriere: Absolventă de liceu cu bacalaureat.

Documente necesare la înscriere: carte identitate, certificat naştere, certificat căsătorie, ultima diplomă de

Adresa: Cursurile se desfășoară la sediului nostru din str. Făinari nr 45A: http://b-storm.ro/contact.

Pentru mai multe informații vă rugăm să sunați la: 0723 321 150.

Vă așteptăm cu drag!

 

Cursuri de calificare pentru profesia de bonă/babysitter

IMPORTANT! Profesia de bonă a fost reglementată prin lege. Începând din 2015, numai persoanele care au diplomă recunoscută pot profesa în acest domeniu.

DSCN3472 DSCN3471 DSCN3457 DSCN3566 DSCN3567 baysitting

Durata: 12 săptămâni

Cost: 1500 lei

Conditii de inscriere:

 • Absolventă de învățământ general obligatoriu

După absolvirea cursului, puteți lucra ca și baby-sitter/bona în sectorul serviciilor de îngrijire și supraveghere a copilului la domiciliu.

Acreditare: Cursul este acreditat de Autoritatea Naţională a Calificărilor. În urma absolvirii examenului final, participanţii vor primi certificate de absolvire recunoscute de  Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei și în Uniunea Europeană.

Ce abilități imi voi dezvolta în urma acestui curs?

 • Planificarea activităților
 • Comunicarea cu copilului
 • Menținerea integrității si siguranței copilului
 • Respectarea drepturilor copilului
 • Acordarea îngrijilor corporale ale copilului
 • Asigurarea alimentației copilului
 • Crearea contextului de stabilitate emoțională
 • Stimularea dezvoltării autonomiei personale și sociale a copilului
 • Susținerea dezvoltarii integrate a copilului
 • Dezvoltarea relației pozitive cu familia copilului

Pentru înscriere și mai multe amănunte, sunați la 0723 321 150.

Înscrie-ți gratuit copilul la Centrul de educație și îngrijiri Igloo

Le invităm pe mămicile cu copii între 5-10 ani să își înscrie gratuit copilul la Centrul de educație și îngrijiri Igloo ca să aibă răgazul să participe la cursul gratuit de bonă/baby-sitter, susținut de psihologi, artiști, psihopedagogi, psihoterapeuți și asistenți sociali, într-un cadru interactiv și stimulativ, iar apoi să își caute în tihnă un loc de muncă care li se potrivește. Igloo este o oază în care copiii petrec ore plăcute, visătoare și pline de povești. Un loc liber fără a fi dezordonat, o lume fără “trebuie” dar unde copiii pot afla cu bucurie lucruri fermecătoare, jucăușe și folositoare. Un loc care îi așteaptă să descopere cu pasiune lumea din jurul lor. O casă plină cu surprize, lumini, străluciri, cărți și oameni frumoși și veseli. Pentru detalii despre înscriere intră pe http://igloo.center/ sau http://b-storm.ro/

IMG_1486 20150325_163224[1] 20150324_132203

IMG_1728

 

Radacinile educatiei ziua II (12) Radacinile educatiei ziua II (28) Radacinile educatiei ziua II (30) Radacinile educatiei ziua II (34) Radacinile educatiei ziua II (36)